16.5.2017

3 X outfit inspiration

Näyttökuva 2017-05-15 kello 22.05.11
Nyt kun en ole ehtinyt edes vilkaisemaan kameraan päin pitkään aikaan, niin päätin turvautua tuttuihin ja turvallisiin kollaaseihin! Itse ainakin tykkään katsella näitä muiden blogeista ja totta kai näiden kasaaminenkin on hauskaa puuhaa! Pääse yhdistelemään sellaisia asuja kuin haluaa, vaikka ihan kaikkia vaatekappaleita ei itse omistaisikaan. Tämä ensimmäinen asu on aika tyypillistä mun tyyliä. Tykkään pukeutua mustaan ja valkoiseen ja yhdistellä niitä aika klassisella mutta rennolla tavalla. Samoin farkkutakki on mun vaatekaapin vakiovaruste. Varsinkin tänä keväänä oon ollut aivan super innoissani kaikenlaisista löysemmistä housuista ja en malta odottaa, että noi ilmat vielä vähän tosta lämpenee, niin saan koko housukokoelmani taas käyttöön!
Näyttökuva 2017-05-15 kello 22.26.29

Tästä toisesta asusta tuli jotenkin aivan mun lemppari! Löysin noi housut ihan sattumalta sellaillessani nettiä ja rakastuin niihin tulisesti. Omistan kyllä itse mom-jeansit, mutta jokin tuossa kukkakirjailussa vei mun sydämen. Tää asu on ehkä hieman erilainen kuin mitä yleensä laitan päälleni, mutta ehkä se juuri siksi iski niin lujaa.

Näyttökuva 2017-05-16 kello 20.48.15
Ja sitten viimeisenä muttei vähäisimpänä, täytyihän sitä sisällyttää yksi hameen sisältävä asu. En ennen ollut hametyttöjä ollenkaan, mutta viime kesänä lämpenin niille oikein urakalla. Omistan juuri kollaasistakin löytyvän a-linjaisen nappihameen kolmessa eri värissä, ja jokainen aivan yhtä rakas! Olen myös aivan vannoutunut tennarien käyttäjä, ne löytyvät jalasta lähes poikkeuksetta kesät talvet ja niin farkkujen kuin hameidenkin kanssa. 

Toivottavasti te tykkäsitte tämän tyylisestä postauksesta ja saitte kenties itsekin inpiraatiota pukeutumiseen!

4 kommenttia:

 1. Kollaseeja on kyllä aina kiva tehdä ja selailla myös blogeista :) Nää sun on onnistunut todella hyvin ♥ Rakastuin jokaisen asun laukkuun ja varsinkin tuollainen rento kesäreppu olisi täydellinen :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin tykkään todella paljon noista laukuista. Ja kesäisin reppu on aivan korvaamaton

   Poista