3.5.2017

Keväinen Tukholma

P4150084 Anteeksi mulla on ollut kunnon radiohiljaisuus taas täällä blogin puolella, mutta huh millaiset pari viikkoa. Tekemistä on kyllä riittänyt vaikka millä mitalla ja välillä tuntuu ettei tunnit riitä päivässä. Mutta nyt ajattelin tulla jakamaan teille näitä kuvia meidän Tukholman reissusta. 

Lähdettiin tosiaan pääsiäisenä päiväristeilylle Tukholmaan arkea pakoon. Oli mukava päästä käymään pikaisesti taas Ruotsin puolella ja kierrellä rauhassa kauppoja ja katuja. Vaikka hieman tunnelmaa varjostivat viikkoa aiemmin sattuneet tapahtumat, oli ihana huomata kuinka sankoin joukoin ihmisiä liikkuin ulkona. Meidän onneksemme lauantaille osui aivan ihana keväinen keli ja päästiin ihastelemaan aurinkoista Tukholmaa ja kirsikkapuiden kukkia! Vaikka reissu oli pikainen, niin siihen oli hyvä päättää oma pääsiäisloma. 

Näin vapun jäljiltä tuntuu, että on itse jo ihan kesälomafiiliksissä, vaikka vielä on kursseja ja tenttejä hoidettavana ennen kesän alkua. Nyt täytyykin palata vielä näppäilemään viimeiset tekstin wordiin ennen kuin suljen koneen tältä illalta. Ihanan aurinkoista loppuiltaa kaikille! P4150064 P4150128 P4150090 P4150072 (1) P4150127

4 kommenttia:

 1. Oii miten upeita kuvia!<3 Kohta kirsikkapuut ovat täälläkin, ne ovat vaan niin kauniita:) Mä tykkään myös Tukholmasta todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja olen täysin samaa mieltä kanssasi!

   Poista
 2. Vitsit miten ihania kuvia! <3 Kirsikkapuut ovat silkkaa rakkautta!

  VastaaPoista