2.6.2017

Kesän alku

P5250031
Noniin nyt on munkin kesä"loma" alkanut! Fuksivuosi ja samalla ensimmäinen vuosi vaasalaisena on pulkassa! Ja fiilikset on kuluneen vuoden suhteen aivan äärettömän onnelliset. Vielä syksyllä, kun yliopisto oli vasta alkamassa ja sitä jännitti, että saanko kavereita ja miltä Vaasa kaupunkina tuntuu, en todellakaan osannut odottaa tätä. Vuoden aikana ehti tutustua aivan uskomattoman ihaniin ihmisiin, joista on tullut mulle todella läheisiä. Vaikka nyt aionkin nauttia täysin siemauksin kesästä, töistä ja Tampereesta, en malta odottaa ensi syksyä, sillä tiedän, että siitä tulee vähintäänkin yhtä mahtava kuin edeltäjästään. Joten kiitos Vaasa!

Päätettiin kavereiden kanssa viime viikolla juhlia kesän alkua, kaverin kandin valmistumista ja sitä, että pitkästä aikaa saatiin taas koko porukka kasaan. Oli niin ihanaa jakaa kuulumisia kasvotusten ja vain viettää aikaa yhdessä. Lukiossa nähtiin lähes päivittäin, mutta nyt kun kaikkien tiet on vieneet eri puolille Eurooppaa, niin yhteistä aikaa osaa arvostaa eri tavalla!
Tästä tuli nyt kunnon imelä postaus siitä, kuinka ihania ihmisiä mulla on ympärilläni, mutta elämä on just nyt aika kivaa! <3

Huomenna onkin sitten aika juhlia ylioppinutta pikkuveljeä! Onnea vielä kaikille muille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille!
P5250032 P5250039 P5250037 P5250029 P5250042 P5250051

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti