19.2.2018

Elämä puhelimen linssin läpi

Nimetön-2
Aivan täydellinen pakkassää, joten päätettiin tyttöjen kanssa lähteä kävelylle. Päädyttiin pienen kiertelyn jälkeen yliopistonrantaan meren jäälle kävelemään. Vaikka kuinka odotan jo kevättä ja lämpöä, niin aurinko ja jalkojen alla narskuva lumi saa kyllä hyvälle tuulelle! || Päätettiin perjantain kunniaksi mennä Sweet Vaasaan kahvittelemaan. Itse en ollut vielä tämän vuoden puolella sinne ehtinyt, joten houkuttelin tytöt seurakseni. Jos ikinä joku teistä miettii Vaasassa käydessään, että mihin kahvilaan kannattaa suunnata, niin voin sydämellisesti suositella kyseistä paikkaa! 
Nimetön-3
Ystävänpäivänä järjestettiin meidän perinteinen ystävänpäiväbrunssi. Tai no, kun sanon perinteinen, niin tarkoitan, että toista kertaa järjestettävä :D Mutta näin vasta toista vuotta Vaasassa asuvina, voidaan kutsua sitä perinteeksi. Viime vuonna tarjolla oli täytettyjä croissantteja ja pannukakkuja ja tänä vuonna avokado toasteja ja smoothie bowlit. Täytyy kyllä sanoa, että ei olisi voinut päivä alkaa paremmin! || Osallistuttiin kolmatta vuotta peräkkäin ystävien kanssa Tampereella järjestettävään opiskelijatapahtumaan, Akateemisen Kyykän MM-kisoihin. Kyykässä ideana on heittää kuvassa näkyvää puukapulaa eli karttua vastapuolen kyykkiä päin, tavoitteena saada mahdollisimman moni pelirajojen ulkopuolelle. Meillä on joka vuosi ollut aivan super hauskaa, vaikka ei ollakaan alkukarsintoja pidemmälle koskaan päästy haha.
Nimetön-1
Reippaina lähdettiin Telman kanssa valokuvailemaan ulos, sillä oli niin kaunis keli. Loppujen lopuksi oli kuitenkin niin kylmä, että parin hassun kuvan jälkeen molemmat oltiin niin jäässä, että kuvailuista ei tullut yhtään mitään. Saldo olikin sitten kaksi onnistunutta kuvaa Telmasta ja nolla minusta. Päätettiin vain kävellä kaupan kautta kotiin tekemään pizzaa. || Vaasassa on lähiaikoina ollut paljon kauniita talvipäiviä. Täytyy kyllä sanoa, että se on ihan totta, että meillä on Suomen kaunein kampus!  

Olen todella huono kantamaan kameraa mukana ja vaikka joskus se saattaisikin löytyä laukusta, niin harmittavan usein se myös jää sinne. Puhelimella sen sijaan tulee otettua kuvia aika paljonkin! Onneksi tulee, sillä niistä saa hyvin välitettyä arjen ja onpahan paljon muistoja, joita selailla läpi aina silloin tällöin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti