15.1.2018

It's London Baby

P1100643
Voiko tuleva vuosi olla millään tapaa huono, jos se alkaa reissulla Lontooseen? Meidän lento lähti tiistaina aamulla kohti Gatwickin lentokenttää ja laskeutumisen jälkeen suunnattiin seikkailemaan Lontoon junilla ja metroilla. Ja aika seikkailu se olikin, sillä nyt voin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että viisi laukkua ja neljä ihmistä ei ehkä ole paras yhtälö liukuportaiden, pienten porttien ja ruuhkaisten metrojen keskellä. Mutta selvittiin koko porukka hotellille, ehkä muutama mustelma rikkaampina.
Reissun tärkeimpänä tarkoituksena oli käydä kyläilemässä Lontoossa asuvan kaverin luona ja viettää pitkästä aikaa muutama päivä yhdessä. Kunnon terapiaistunto, kun kaikki päivittää kilpaa kuulumisia ja puhutaan syvällisiä aamuyöhön asti, haha. Erittäin kätevää on myös, kun edes yksi seurueesta tietää miten hommat toimii, missä päin kaikki sijaitsee ja missä kannattaa käydä. Säästää paljon ylimääräiseltä stressiltä.
Ei tälläkään reissulla kuitenkaan kommelluksilta vältytty. Meillä tuppaa olemaan aina Lontoossa ongelmia joukkoliikenteen kanssa. Viimeksi yksi meistä jäi bussin kyydistä, sillä bussikuski ilmeisesti päätti, että ovet on hyvä sulkea yllättäen kahden ihmisen välistä. Tällä kertaa vuorossa olikin sitten metro. Siinähän sitten seisoskeltiin eri metropysäkeillä ja mietitiin, että mitäs nyt tehdään. Toiseen ei saa yhteyttä ja ei viitsi lähteä seikkailemaan metropysäkkien välillä, koska kuitenkin mennään ristiin. Loppu hyvin, kaikki hyvin, saatiin porukka kasaan ja päästiin syömään.
Kahden ensimmäisen päivän ohjelmaan kuului kävelyä ympäri Notting Hillia (käytiin elokuvasta tutussa kirjakaupassa!), Afternoon Tea The Ritz London Hotellissa, pyörähdys muutamassa kaupassa ja hieman pyöriskelyä Kensingtonissa, jossa meidän hotellikin sijaitsi. Vielä on luvassa toinen postaus Lontoosta, sillä kaikkia kuvia en tähän yhteen pötköön viitsinyt laittaa.
P1100654 P1100652 P1100656 P1090640 P1100677 P1100661 P1100670 P1100650 P1100667 P1100705 P1100708

4 kommenttia:

 1. Oliko Ritzin tee hintansa väärti? Yhdelläkään Lontoon reissulla en ole päässyt vielä teelle, kun en osaa valita mihin menisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se vähän suolainen hinta, mutta kokemuksena ihan huippu :D Alkuun pikkuisen jännitti mennä niin hienoon paikkaan, mutta henkilökunta oli aivan uskomattoman ystävällistä ja tee ja muut tarjottavat hyviä! Eli jos korkea hinta ei haittaa, niin voin suositella!

   Poista
 2. Ihana Lontoo postaus! <3 Sinne on kyllä pakko päästä uudelleen tänä vuonna! Todella kauniita kuvia :)

  VastaaPoista