31.8.2017

Porvoo

P8230552Kotimaanmatkailua tulee harrastettua ihan luvattoman vähän. Mulla oli kesän to do-listallakin kohta, jossa halusin käydä mahdollisimman monessa Suomen kesäkaupungissa. Totuus oli, että kävin Helsingissä ja nyt onneksi kesän viimeisillä viikoilla Porvoossa. Onneksi sain kuitenkin nämä kaksi reissua tehtyä, sillä ne piristävät arkea niin paljon. Harmi vaan, että meille ei sattunut Porvoossa kovin hyvä keli, mutta ei se meitä onneksi hidastanut. Lähdettiin aamulla ajelemaan kohti Porvoota, jossa kuluikin koko päivä kävellen ympäri vanhaa Porvoota ja vieraillessa kaikissa ihanissa sisustusliikkeissä ja putiikeissa. Vanha Porvoo oli kyllä erittäin kaunis, mutta ehkä se pääsee enemmän oikeuksiinsa aurinkoisena kesäpäivänä. Erilaisia museoitakin olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta jätettiin ne tältä reissulta välistä. Nyt istunkin junassa matkalla kohti Vaasaa. Tästä se opiskelijaelämä taas lähtee! 
P8230525 P8230527 P8230548 P8230481 P8230559

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Itse en oo koskaan Porvoossa käynyt, mutta ehkä joskus sinnekin pääsen :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! <3 Porvoo on ihana kaupunki :) Kävin siellä viime kesänä pitkästä aikaa ja ehkä ensi kesänä voisi sinne taas poiketa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Porvoo kyllä vaikutti erittäin kivalta!

   Poista
 3. Kauniita kuvia :) Minun ja poikaystävänni on pitänyt käydä Porvoossa jo kauan, mutta reissu on aina jäänyt ja olemme käynneet aina jossain muussa kaupungissa. Nyt haluaisin kuitenkin todenteolla käydä siellä toista kertaa :)

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seuraavalla kerralla suunta kohti Porvoota :)

   Poista