24.8.2017

Fun Facts About Me

P6260462
Näin pitkän postausvälin jälkeen ajattelin iskeä pöytään muutamia hassuja faktoja itsestäni. Tykkään aina lukea muiden blogeista näitä, sillä niihin on hauska samaistua ja samalla oppii myös tuntemaan paremmin ihmisen sieltä toiselta puolen ruutua. Kirjoitelkaa tekin kommentteihin hauskoja faktoja itsestänne tai kertokaa jos pystytte samaistumaan mun kertomiin asioihin!
P6260459
1. Usein yksin TV-ohjelmia katsoessa tulee kommentoitua ääneen juonenkäänteitä tai sarjan hahmojen toimintaa. Kaiken lisäksi englannin kielisiä sarjoja katsoessa kommentit yleensä ovat englanniksi. Kuinkakohan montaa kertaa olen yllättänyt itseni sanomasta: "Are you serious?" tai "Ohh he did not!" Jos en ole kommentoimassa jotain, niin sitten saatan lukea vuorosanoja ääneen samaan tahtiin näyttelijöiden kanssa. Onneksi en tee tätä katsoessani jotain elokuvaa tai sarjaa jonkun muun kanssa. Saattaisin lentää aika nopeasti ulos huoneesta :D

2. Oon aivan uskomattoman kömpelö. Ei varmaan päivääkään kulu ilman, että sählään jotain. Joka päivä töissä tulee törmättyä johonkin pöydänkulmaan tai sitten kotiin päästyä ensimmäisenä lyön varpaani tuoliin. Kesän aikana mulla taisi olla parhaimmillaan yhteensä 15 mustelmaa jaloissa. Luulisi, että näin lyhyenä ihmisenä löytyisi jonkinlainen hallinta kropasta, mutta en selvästikään hahmota, missä omat raajat liikkuu. Ei paras ominaisuus ihmiselle, joka on luonteeltaan todella huolellinen ja pikkutarkka haha.
P6260458
3. Jos saan päättää istumapaikkani sohvalla, niin se on kyllä siinä sohvatyynyjen välissä. Monet varmaan valitsisi kyseisen paikan viimeisenä ja ottaisi mieluummin esimerkiksi paikan käsinojan vierestä. Joku siinä sohvatyynyjen välissä istumisessa on vaan kuitenkin niin mukavaa! 

4. Lapsena olin ihan varma, että meidän naapurustossa asuu musta pantteri. Välillä en edes uskaltanut lähteä ilman vanhempia käymään lähipuistossa, sillä olin ihan varma, että kyseinen pantteri vaanii jossain puskassa. Meidän naapureilla on kyllä ollut mustia kissoja, mutta en nyt ihan panttereiksi niitä väittäisi. 
P6260442
5. Vielä tämän ikäisenäkin katson usein sängyn alle ennen kuin menen nukkumaan.  Tapa on varmaan jäänyt lapsuudesta, jolloin piti aina tarkistaa, ettei sängyn alla vaani jotain monstereita. Tai sitten sitä mustaa pantteria. Sitä en tiedä mitä sieltä nyt luulen löytäväni, mutta sängyn alle kurkkaaminen tulee tehtyä ihan refleksinomaisesti joinain iltoina. 

6. Mulla on todella paljon pisamia ja luomia. Varsinkin kesäisin kasvot ja kädet on niitä täynnä! Ainahan runsaista pisamista ja luomista yritetään etsiä jotain kuviota, joka saataisiin muodostettua yhdistelemällä niitä toisiinsa, niin kuin numeroita lasten puuhakirjoissa. Muutama päivä taaksepäin huomasin, että omasta kämmenestäni löytyy pisamien muodostama Otava-tähtikuvio. Se on ollut yhtä "tähteä" vajaa jo kauemman aikaa, mutta nyt loppukesän auringon ansiosta oma tähtikuvioni on valmis. 
P6260438

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti