19.3.2017

Spring Inspiration

Näyttökuva 2017-03-19 kello 17.16.19 Näyttökuva 2017-03-19 kello 17.16.31 Kaikki kuvat Pinterestistä 

vaalea farkku, paljaat nilkat, valkoiset tennarit, verkkosukkahousut, väljät housut, colleget...

Sieltä se kevät tulee jo kovaa vauhtia! Jaksan hehkuttaa tästä postauksesta toiseen, mutta ihan kohta saa heittää paksummat takit kaapin perälle ja kaivaa nahkatakin esille ja lähteä ulos nilkat paljaina. En enää millään jaksaisi odottaa! Mulla on niin paljon inspistä kevätpukeutumisen suhteen ja täällä jo aivan into piukalla sovittelen erilaisia asuyhdistelmiä niitä lämpimiä ja aurinkoisia kevätpäiviä varten. Ootteko te muutkin näin innoissanne keväästä? Toi aurinko kyllä saa ihmeitä aikaan! Ensi postauksessa lupaan kyllä sitten olla puhumatta keväästä haha. Tuntuu etten muusta enää puhukaan. 

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen, joka on innoissaan keväästä! Mulla on kans monta asua mietittynä lämpimämpiä säitä varten, enkä millään malttais odottaa enää!

  Pakko tässä samassa muuten kiittää tuosta viestintä-postauksesta, mä oon nimittäin vähän miettinyt josko hakisin opiskelemaan viestintää Vaasaan kauppatieteiden rinnalle. Oli tosi kiva lukea jonkun omakohtaisia kokemuksia! Tykkään tästä sun blogista kyllä muutenkin tosi paljon ja liityin lukijaksi jo joku aika takaperin, mut mä olen vaan maailman huonoin kommentoimaan ikinä mitään hah. :D


  mirkkamatilda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva kuulla! Voin kyllä suositella Vaasaa, sillä ihmiset ja kampus ovat olleet ainakin mun mielestä nappivalinta! :) Ja se on kuitenkin lisäksi sen verran pieni yliopisto, että on ollut helppoa tutustua ihmisiin myös muista tiedekunnista ja ainejärjestöistä!

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa yksi innostunut! Samalla tosin vähän hirvittää kerkeekö sitä yhtään kesäkuntoon ennen kuin helteet jo iskee :'D Ihania tyylikuvia oot keränny! :)

  Life à la Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin tuo kesäkunto on joka vuosi ollut vähän niin ja näin :D Mutta toisaalta onko sillä sitten väliä :D

   Poista